zondag 20 februari 2011

Dag 2: Lazy sunday...

Deze morgend fris opgestaan en genoten van een lekker ontbijtje.
Daarna snel naar de bankautomaat gewandeld om ons huurgeld af te halen, want Fransisco zou elk moment kunnen komen, althans dat had hij ons toch gezegd aan de telefoon.

Het werd middag, ... nog geen Francisco gezien! Maar geen paniek, we passen ons aan, aan het Zuiderse tempo. Ik en ine zijn dan begonnen aan het maken van onze verse  fruitsla voor deze avond.

In de latere namiddag kwam hij aan, maar op dat moment was Thomas hier ook net. Een jongen die we via facebook hebben ontdekt en geïnteresseerd was voor de 3de slaapkamer in ons appartement te huren.

Het was een hele leuke kennismaking, vriendelijke jongen! Hij is hier in Porto om zijn eindwerk voor zijn master diploma in de biochemie af te werken. Daarna vertelde hij ons dat hij kan koken en wassen :) super toch? AANGENOMEN ^^ Vanaf 1 maart trekt hij hier bij ons in, want momenteel heeft hij nog een appartement vlakbij de zee (te ver van school).

Dan was het tijd om voor onze eerste keer te koken. Patatjes met een cordon bleu en worteltjes. De puree en de worteltjes waren heel lekker, maar het vlees, .. jakkes :s volgende keer iets anders!

Net piano gespeeld op de vleugel die hier nog tot donderdag staat. heerlijk :) en Ine heeft dan ook nog eens mooi gezongen.


Goed, nu is het tijd voor onze fruitsla op te eten!
Morgen onze eerste Portugese schooldag ;) spannend!

Adeus! x

2 opmerkingen:

  1. wat mooie foto,s!!!
    jullie doen dat daar goed
    succes met eerste lesdag in portugal,
    kusjes en dikke knuffels

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooh Maaike en Ine,
    het ziet er leuk uit!
    Ik hoop dat de eerste schooldag goed meeviel!
    Amuseer jullie daar nog!
    Ik denk aan jullie!
    Kus

    BeantwoordenVerwijderen