donderdag 14 april 2011

Dag 55: Marktje + boottocht + Porto

Het restaurant, waar we gisterenavond gegeten hebben, is goedgekeurd! Ondanks dat onze ober zo stressvol aan het werken was, en zich te pletter liep voor zijn cliënteel, had hij toch zijn charmes :) Héhé!

Deze ochtend vroeg opgestaan, om zo richting Barcelos te reizen. Om 9 uur vertrokken, ... om 20 na 11 kwamen we pas aan. Gelukkig maakte het marktje in Barcelos alles goed! Uiteraard hebben we weer leuke spulletjes gekocht! :) Superleuk op zo'n marktjes!

Nadien zijn we teruggekeerd en zagen we Joke en Michiel terug aan de andere kant van de Dom Luis brug. Na het mooie uitzicht bovenop de brug, hadden we besloten om de Portwijnen een bezoekje te brengen. We wouden de kortste weg naar beneden en namen dan maar de 'verboden' lift :) .....Als we beneden aankwamen, ging het alarm af! Wegwezen! HAHAHA!

Toen we beneden aankwamen, sprak er ons een meisje aan dat de boottochten en de bezoekjes aan de portwijnen aan het promoten was. Zij heeft er ons allemaal van kunnen overtuigen om met ons 5 te genieten van een boottocht + bezoek en proevertje in het portohuis van Croft, voor maar 10 euro/persoon. Het was zeker de moeite waard!

Het was weer een geslaagde dag! Super gewoon! Xxx Liefs, Maaike!























Geen opmerkingen:

Een reactie posten